Horren


Waarom horren?
Wij bieden u een uitgebreide keuze voor vrijwel alle ramen en deuren. In heel uw woonomgeving is ventilatie belangrijk, zowel in de keuken, de badkamer, de slaap- en de woonkamer. Onze producten laten de schone lucht door, maar houden insecten tegen.

Bediening
Horren zijn voor vrijwel ieder raam toepasbaar. Schuifpuien, deuren, (draaikiep) ramen, en dakramen.

Vliegenramen/horren zijn verkrijgbaar in 5 modellen
Wij bieden u een uitgebreide keuze voor vrijwel iedere raam of deur. In uw woon-omgeving, of het nu uw keuken, badkamer, slaap of woonkamer is, speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk is dat men frisse lucht naar binnen laat, maar de insecten buiten houdt.

1. Plissé
Japanse plissédeur met strak design dat naadloos aansluit op draaideur of schuif. Makkelijk bedienbaar. Het zwarte gaas geeft een prima doorkijk naar buiten.

2. Scharnierende hordeur
De Scharnierende hordeur is opgebouwd uit een elegant, afgerond profiel. De zelfsluitende deur is ideaal wanneer u uw handen vol heeft.

3. Rolhor
De Rolhor heeft een eigentijds design en is in diverse uitvoeringen beschikbaar. Het is geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor draaikiep en dakramen. De rolhor sluit uitermate goed af.

4. Inzethor
De inzethor biedt voor ramen een goede oplossing door zijn veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en zijn uiterst geringe inbouwdiepte. Speciaal bij kunststof en aluminium draai-kiepramen kan de inzethor zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

5. Schuifvliegendeur
Dit systeem wordt op de deurlijst geplaatst en bespaart heel wat ruimte. De bovenste rail van de schuifvliegendeur is uit één stuk vervaardigd. Door middel van rolwagentjes schuift zij open en dicht. Elke rolwagen is voorzien van 4 kunststof wieltjes. De geleidingsrail onderaan zorgt voor een perfecte afsluiting. Elke schuifvliegendeur is in diverse RAL-kleuren verkrijgbaar. Dit systeem kan tijdens de wintermaanden gedemonteerd worden.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel 085-2391010