Kunststof deuren


Waarom nieuwe kunststof deuren?
De deuren van een woning bepalen een groot deel het karakter van de woning. Hoewel binnendeuren maar weinig vervangen worden, kunnen ook deze een volledig andere sfeer aan de ruimte geven. Of u nu op zoek bent naar een voordeur, buitendeur of binnendeuren op maat: u bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn als netwerk van specialisten werkzaam in heel Flevoland en omgeving. Als u contact met ons opneemt krijgt u zo een passende offerte op maat. Vergelijk deze prijsopgaven zodat u zeker weet dat u de beste service krijgt voor de laagste prijs!

Isolatie & onderhoud
Één van de redenen waarom men Kunststof deuren kiest is het gemak in onderhoud. Kunststof hoeft door de jaren heen niet geschilderd of bijgehouden worden. Kunststof of kunststof gaat een leven lang mee en blijft mooi. Of het nou gaat om een buitendeur zoals de voordeur of om de binnendeuren, het enige onderhoud dat het nodig heeft is een schoonmaakbeurt. Een beetje water en zeep en uw deuren zien er weer als nieuw uit! Een ander voordeel van Kunststof deuren is dat ze uitstekend isoleren. Daarom is kunststof erg geschikt als buitendeur of voordeur. Uw deur van Kunststof zorgt niet alleen voor warmte isolatie, maar ook akoestische isolatie.

Kunststof binnen- of buitendeuren?
Omdat het goed isoleert, eenvoudig te onderhouden is en lang meegaat, is kunststof uitermate geschikt als voordeur of buitendeur. Zelfs schuifdeuren kunnen vervangen worden door schuifdeuren van kunststof. Het Kunststof is sterk genoeg om het isolatieglas in de schuifdeuren te kunnen dragen en inbreken bij de schuifdeuren is aanzienlijk moeilijker dan bij houten schuifdeuren. Toch is Kunststof ook geschikt als binnendeuren. Door uw bestaande binnendeuren te vervangen door deuren van Kunststof wint u niet alleen warmte isolatie, maar ook akoestische. Daarbij zijn de deuren, zowel de voordeur of buitendeur als de binnendeuren, op maat verkrijgbaar in verschillende modellen.

Kunststof deur plaatsen
Een op maat gemaakte voordeur kunt u zelf eenvoudig in het deurkozijn plaatsen, maar als u de buitendeur op maat laat maken, zullen wij deze deur plaatsen. Het is bij een buitendeur bijvoorbeeld erg belangrijk om het slot op de deur goed te installeren. Elke specialist van ons is geselecteerd op kwaliteit en daarom weet u zeker dat uw nieuwe voordeur of buitendeur zorgvuldig geplaatst zal worden. Ook het plaatsen van uw nieuwe op maat gemaakte binnendeuren of schuifdeuren wordt gedaan door onze specialist.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel 085-2391010