Dakramen


Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf om dakramen te laten plaatsen in Biddinghuizen of omgeving is het zeker goed om te informeren naar de veelzijdige mogelijkheden van LAB Bouw Kunststoftechniek. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen. U kunt bij ons rekenen op een correcte opvolging van uw opdracht.

Daktrim is een familiebedrijf dat zich bezig houdt met een veelzijdigheid aan dakramen. Inwoners uit Biddinghuizen en wijde omgeving hiervan kunnen ons benaderen voor werkzaamheden zoals zonwering, kozijnen en deuren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van een grote diversiteit aan dakramen. Onze ramen zijn verkrijgbaar in een grote diversiteit aan bedieningsmethoden, afwerkingen, maatvoeringen en glassoorten.

We staan als bedrijf bekend om ons vakwerk van de hoogste kwaliteit. Ons team bestaat dan ook uit vakmensen die zeer veel ervaring hebben en over een uitstekend vakmanschap beschikken op het gebied van het plaatsen van dakramen. Daarnaast maken we een bewuste keuze om uitsluitend ramen te plaatsen van fabrikanten die de kwalitatief beste materialen leveren. U kunt dan bij ons terecht voor onder andere Velux en Skylux dakramen.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel 085-2391010